هاشمی رفسنجانی که برای نخستینبار از زمان آغاز تبلیغات انتخاباتی، مناظرههای کاندیداهای ریاست جمهوری و حوادث پس از انتخابات با مردم سخن میگوید، با وجود فشارها و انتظارات سنگین از سوی حاکمیت و نخبگان، حاضر به شکستن سکوت خود نگردید.
تنها پس از گذشت یک روز از اعلام حضور آیتا.. هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری در نمازجمعه آینده، استقبال گسترده از این مراسم، فرصت تاریخی را برای آشتی مردم ناراضی و معترض نسبت به انتخابات با نظام جمهوری اسلامی ایجاد کرده است.
به گزارش خبرنگار «آینده»، هاشمی رفسنجانی که برای نخستینبار از زمان آغاز تبلیغات انتخاباتی، مناظرههای کاندیداهای ریاست جمهوری و حوادث پس از انتخابات با مردم سخن میگوید، با وجود فشارها و انتظارات سنگین از سوی حاکمیت و نخبگان، حاضر به شکستن سکوت خود نگردید.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که سه روز قبل از انتخابات با ارسال نامهای به رهبر انقلاب نسبت به اظهارات دکتر محمود احمدینژاد در مناظره و گفتگوی تلویزیونی انتقاد کرده و نسبت به عواقب آن در متشنج کردن فضای جامعه و اختلاف در نظام هشدار داده بود، پس از انتخابات و با وجود توصیههای فراوان، از انتشار بیانیه یا نامه تأیید انتخابات خودداری کرد و تنها در دو دیدار با خانوادههای شهدای هفتم تیر و خانوادههای زندانیان حوادث اخیر، نسبت به پیامدهای شرایط فعلی حاکم بر کشور هشدار داده و تصریح کرد: هیچ وجدان بیداری از وضعیت موجود کشور راضی نیست.
در این شرایط، اعلام حضور هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه تهران، با استقبال بیسابقهای در میان مراجع تقلید، علما، نیروهای انقلاب، دانشگاهیان، روشنفکران و اقشار مختلف مردم مواجه شده است. این در حالی است که آیتا.. جوادی آملی در خطبه نمازجمعه خود پس از مناظرههای انتخاباتی نسبت به تخریب شخصیتهای نظام هشدار داده بود و آیتا.. امینی و آیتا.. استادی نیز از تخریب سازماندهی شده شخصیتهای نظام توسط حامیان افراطی دولت، در خطبههای نمازجمعه قم ابراز گلایه شدید کرده بودند.
این گزارش میافزاید: انتشار خبر اقامه نماز جمعه این هفته توسط هاشمی رفسنجانی، واکنشهای متفاوتی داشته است.
بسیاری از هواداران موسوی از راههای مختلف از جمله ایمیل و نیز شبکههای فیسبوک و تویتر، دوستانشان را به شرکت در نمازجمعه این هفته فراخوانده و حتی ادعاهایی هم درباره شرکت موسوی و خاتمی در نمازجمعه مطرح کردهاند.
در مقابل چهرههایی چون محسن سازگارا، مدعی تأسیس سپاه پاسداران، مدیر اسبق سایپا و مفسر کنونی صدای آمریکا که گویا اخیراً خود را به سمت رهبری جنبش سبز هم منصوب کرده، شرکت مردم در این نمازجمعه را به صلاح ندانسته و علت آن را فیلمبرداری دوربینهای صداوسیما از این مراسم و احتمال کلاه گذاشتن بر سر مردم ذکر کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر